19:00

Friska Viljor FC

Referat: Spöland Vännäs IF - Friska Viljor FC

Spöland Vännäs slog serietvåan Friska Viljor med 1-0 (0-0)
Det blev en spännande match för publiken denna fredagkväll där hemmalaget började riktigt bra i första kvarten och hade kunnat göra några mål om turen och skärpan funnits. Sen fick Friska Viljor en straff i den 20:e minuten och den var av den sämre arten "långt över". Ställningen 0-0 stod sig halvleken ut. I den andra så fortsatte spelet att bölja fram och tillbaka med många chanser åt båda håll. Det var målvakternas dag denna match där Spöland Vännäs målvakt Andreas Abrahamsson gjorde en riktigt bra match. I mitten på andra halvlek så fick Friska Viljor en utvisning på en spelare då han fick sitt andra gula kort pga att han slog bort bollen efter avblåsning. Sen i den 88:e minuten så kan hemmalagets Peder Åström snyggt nicka in 1-0 som blev sluresultat.